Man nebija ne jausmas, kas no šīs kūkas varētu izdoties. Rīsi bezšaubām ir OK, tas ir suši, risoto un, protams, arī rīsu pudiņš. Bet rīsu pudiņa KŪKA (vai, pareizāk sakot, rīsu pudiņa tarte)? Nekad neko tādu nebiju ēdusi. Man par pārsteigumu, kūka sanāca sulīga, pievilcīga un viegli skaistās šķēlēs sagriežama. Jāpiemin, ka pudiņa kūkai pienākas izmantot apaļgraudu rīsus, jo tajos ir daudz cietes un tie draudzējas ar pudiņiem, putrām un ēdieniem, kur vajag "turēties kopā". No nepilnās glāzes, tos izvārot, sanāk pamatīgs daudzums rīsu, taču tas nekas - tie visi būs vajadzīgi, lai pilnībā piepildītu tartes pamatni.
Kādam laikam bija jāpaiet, kamēr es iedraudzējos ar mīklas pamatnēm, bet pamazām izdodas izstrādāt savu piegājienu un rast pāris viltīgus trikus, kā apmānīt ne vienmēr paklausīgu mīklu, iedabūt to veidnē vai piedabūt nesarauties un neuzpūsties. Tartes, kiši un tamlīdzīgi izstrādājumi mani vairs īpaši nebiedē. Zemāk redzamajā receptē norādījumos centos izklāstīt šo to no viltībām. Varbūt noder.
Es vēl uzliktu kādu odziņu :P
AtbildētDzēsthermes
AtbildētDzēstmoncler jackets
kevin durant shoes
lebron 17
moncler jackets
jordan shoes
hermes belts for men
birkin bag
jordan 12
yeezy boost
browse around this site best replica designer bags over here Ysl replica next page replica louis vuitton
AtbildētDzēstf3s92y3v38 t9h41r2b58 j8r00a5v15 t4g89f8n41 b2y96e6e46 x2t42w5q60
AtbildētDzēstc5s58m8a01 l1i16m0p91 v2e32t7a51 q9w87s7f90 f9b22i8h26 z7j75s4b84
AtbildētDzēst