Melnbaltie šokolādes brauniji Valentīnam

Grozies kā gribi, mīlestībā vienmēr vajadzīgi divi - vismaz tad, ja viss ir izdevies un beigas laimīgas.Iespējams, divi līdzīgi vai arī gauži pretēji - kā melns ar baltu. Tomēr divi. Un pat tad, ja nekas nav izdevies, kaut kur ir arī otrais. Par mīlestību un pretpoliem arī šajā Valentīndienas receptē. Domājams, šāda brauniju versija ir mazliet "ārpus rāmjiem". Ekstravaganta, es teiktu. Taču arī pats svētais Valentīns nebūt neievēroja visus priekšrakstus, izpelnīdamies imperatora dusmas. Valentīnam par godu es nolēmu ļaut braunijam un blondijam priecēt acis un vēderu jautrā melnbaltā un sirsnīgā tandēmā.
 
Gan brauniji, gan blondiji jau ir pazīstamas un baudītas lietas. To abu brīnišķīgākā īpašība ir atrašanās starpposmā starp gardu kūku un cepumiem. Visērtāk procesā izmantot 2 bļodas, paralēli sagatavojot gan tumšo, gan gaišo mīklu, neatkarīgi no tā vai tiek pielietota viena vai divas veidnes. Standarta 23x33 cepamtraukā braunijs sanāk tieši tik biezs, lai, netraumējot cepumu,no tā ērti varētu izveidot vajadzīgās sirdis. Protams, darbiņš nav nekāds vieglais, galvenokārt tādēļ, ka prasa visai ekstremālu pacietību, taču rezultāts - pūļu vērts. Mēģiniet. Iesākumā gan apbruņojoties ar sirdsveida cepumu formiņām, šokolādi, pacietību un pats galvenais - mīlestību.
 
 

16 comments:

  1. vai tik cukurs nav par daudz? dikti salds sanāk.. bet ideju lieliska, man kā reiz tagad viss top ;)

    AtbildētDzēst
  2. TҺe gratitude of every home in our Island, in our Empire, and indeed througҺout
    the world, except in the abоdes of the guiltу, goes out to the British
    airmen wҺο, undaunteԁ by oɗds, unweaгieԁ in theіr
    constant challengе and mortal Ԁanger, are turning the tide of the world war by their prowess and by their devotion. Never in the
    field of human conflict wɑs sօ much owed by so many to so
    few.

    ʟook at my website - scientology

    AtbildētDzēst
  3. Šie ļoti eleganti izskatās. Varbūt pēc garšas pārāk šokolādīgi, kā jau šokolādes deserti, bet izskatās ļoti labi!

    AtbildētDzēst
  4. MMMM....cik laba ideja un recepte )

    AtbildētDzēst
  5. Valentīndienā labi noderētu )))

    AtbildētDzēst