Ziemassvētku saldumi

Tie, kuri cītīgi sekojuši notikumiem Zucchini virtuvē, noteikti atminas debiju konfekšveidīgo lauciņā - bombonkas brigadeiros, kā arī to, ka necik viegli ar tiem negāja. Tādēļ biju visai iepriecināta, kad izlasīju (kur, diemžēl neatceros) bezgala vienkāršoto trifeļu recepti - viss it kā ļoooooti vienkārši. Sajauc un virpini, virpini un apviļā. Pretty easy, huh? Tomēr recepte nebija visai precīza. Arī proporcijas izrādījās maldīgas, jo paciņa cepumu nav gluži universāla mērvienība. Ar vienu 180g Selgas iepakojumu izrādījās par maz, vajadzēja vēl pārīti cepumu. 
 
Kakao un kokosriekstu skaidiņu aizvietošanai liekam lietā iztēli un apviļājam bumbiņas dažādās citās dekoratīvās piedevās - šokolādes vermicelli, sasmalcinātos riekstos, piemēram, pistāciju (tie, kā zināms, ir zaļi, un rezultāts priecē acis), rīvētā šokolādē un, iespējams, pat sasmalcinātās kukurūzas pārslās vai sasmalcinātās visdažādāko garšu ledenēs.
 

3 komentāri: