Melleņu-banānu maize

Izskatās, ka šī būs padevusies viena very blueberry nedēļa. Un ļoti netipiski karsta nedēļa. Katrs veldzējas, kā māk - daži pārvākušies uz naktsguļu dārzā, citi dienām ilgi mērcējas jūrā, es savukārt dievinu karstumu, un mani atspirdzina vēss minerālūdens ar ledu un citronu. Līdz ar to suta neattur mani no rosīšanās pa virtuvi.  Banāni jau iepriekš šādā formā garšoja gana labi, kāpēc lai tāpat nebūtu savienojumā ar mellenēm. Un mellenes es noteikti nežēloju - jo vairāk, jo labāk. Tas un vēl banāni piedod kēksam izteiktu sulīgumu. Ietīts pārtikas plēvē un pienācīgi uzglabāts, pat trešajā dienā tas garšo ne sliktāk, kā svaigs.
 
 

1 komentārs:

  1. Paldies par iedvesmu! Kā reiz vēl pēdējās mellenes pie mājas mežā salasīju :)

    AtbildētDzēst