Kaut arī tam varbūt grūti spēkoties ar oriģinālo Itālijas radinieku, šim desertam ikvienās viesībās tiek liela tiesa klātesošo uzmanības. Kādēļ? Laikam jau tā neatkārtojamās garšas un vieglās, mutē kūstošās konsistences dēļ. Tā kā nekas netiek cepts un termiski apstrādāts, kas arī padara tiramisu par viegli pagatavojamu desertu, lielveikalā iegādātās olas šeit nederēs un nāksies pagādāt svaigas mājas olas. Recepte, protams, nav akmenī iecirsta un desertam iespējamas variācijas, tomēr Selgas cepumu vai biskvīta kūkas un putukrējumu vai rumu saturošas dažādas tās modifikācijas par tiramisu dēvēt, manuprāt, nav gluži zolīdi.
Klasiska vērtība!
AtbildētDzēstMan tāds prieks, ka arī man izdevās beidzot pagatavot šo saldo! :))
AtbildētDzēst