Ēdiena gatavošanā ir divas svarīgas stadijas. Pirmā - priecīga rosīšanās virtuvē, pēc savas gaumes un patikšanas izvēloties receptes un ingredientus, un otra (ja līdz tai vispār nonāk) - kad mielasts nonāk uz kopīgā galda, kur privātajai gaumei vairs nav nozīmes. Gaļu lietoju reti, tomēr, dzīvojot mājā, kur pārējiem ģimenes locekļiem kotletes un gaļas pīrāgi ir jebkuras parastas nedēļas nogales minimālais standarts, nemaz nerunājot par karbonādi un grillētu vistu svētku dienās, pasniegt veģetāru ēdienu būtu labākajā gadījumā ''liesi''. Sautējumu es papildināju ar vistas filejas gabaliņiem, viegli apcepot tos uz pannas un tad pievienojot sautējumam katlā. Proporcijas ir mainītas un, manuprāt, šoreiz tās ir diezgan mazsvarīgas, daudz garbanzo - tiem, kam patīk garbanzo, čili - ja patīk ass, un pavairāk tomāti....tiem, kam garšo tomāti?
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru