Šī nepavisam nebija mana veiksmīgākā kulinārijas diena. Dienai vai kulinārijai patiesībā nebija ne vainas, bet satiksmes sastrēgums virtuvē, kurš izcēlās no pēkšņas un neizskaidrojamas visu klātesošo vēlmes ieiet un parosīties tajā, manī nogalināja jelkādu iedvesmu. Un, ak vai, steigā un niknumā es aizmirsu ietaukot kūkas formu, kā rezultātā pēc atdalīšanas no tās burkānkūkai bija nepieciešams kosmētiskais remonts. Savukārt, gatavojot glazūru, es ilgi nesapratu, kādēļ sviests tik sasodīti ilgi nekūst, kamēr atklāju, ka zem katliņa nav uguns. Toties rezultāts bija mierinošs:
Manu uzmanību tieši šādai burkānkūkas versijai piesaistīja šokolādes glazūra (bet protams!) krējumsiera glazūras vietā un viendabīgā konsistence. Ne riekstu, ne garšvielu, kā tās klasiskajās versijās. Nu... varu tomēr atzīties - lai interesantāk, es pievienoju mīklai konservēta ananāsa gabaliņus. Pavisam nedaudz.
Nu ļoti labi izskatās )))
AtbildētDzēst