Pildīti šampinjoni ar rīsiem un fetas sieru

Krājumos man bija pagadījušies palieli šampinjoni - pārpalikumi no šampinjonu lazanjas. Resursi ir lietderīgi jāizmanto pilnībā, ja reiz gadījies produktus iepirkt pavairāk. To ,domājams, varētu apliecināt ikviens ēst gatavošanas entuziasts. Sāku ar rīsu vārīšanu. Rīsi šajā gadījumā ir kvantitatīvā puse, fetas siers - kvalitatīvā. Tādēļ šis ir tikai vienkāršots veids, kā piepildīt šampinjonus. Būtu vērts mēģināt ar spinātiem un fetas un parmezāna sieru, piemēram. Tomātiem? Gaļēdājiem - ar šķiņķi?
 
Pildīti šampinjoni būs gan lieliskas uzkodas vai starteris, gan kā piedeva pamatēdienam. Fetas siers ir viens no maniem favorītiem, lielveikalos pieejamais Greco Feta ir tā neko - svaigs un ne pārlieku sāļš. Pildījumam, domāju, vēl piemērotāk būtu izvēlēties kvalitatīvu brinzu. Bet šobrīd virtuvē mani gaida 2 gigantiski saldie kartupeļi nepacietībā nokļūt zemesriekstu-saldo kartupeļu zupā.
 
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru